even voorstellen

Voor mijn eerste triathlon moest ik “ineens” leren zwemmen, fietsen op een racefiets en vooral moest ik ook leren hardlopen. Die race fiets had ik al, ik ben in 2018 begonnen op mijn BULLS. Een aluminium frame met een tiagra afmontage, goh wat was ik trots op dat fietsie!

Vergis je niet ik sportte vroeger als kind best veel. Turnen & ballet waren de sporten die ik dagelijks beoefende, ik ben zelfs eens op een NK turnen terecht gekomen (dit was geen succes, maar das een ander verhaal). Op een bepaalde leeftijd begon ik andere dingen veel belangrijker te vinden, starte ik met roken, werd ik afgewezen op de ballet academie en verloor ik mijn passie voor sport.

Lang verhaal kort, had ik maar…… Of beter nog…. wist ik maar….. 😉

In september 2019 deed ik mijn eerste triatlon! (voor het goede doel) En voor ik het wist, was ik verkocht aan de sport. Stopte ik met roken, kocht ik een “betere” racefiets, lig ik gemiddeld 2 keer per week in het zwembad en train ik keihard voor het hardlopen!

Naast dat alles schrijf ik graag, ben ik hobby fotograaf en ben ik soms iets te creatief waardoor niks af raakt 😉 Dus leekt het me leuk om dit alles op deze website bij elkaar te laten komen.  Je komt op deze blog dus waarschijnlijk ook van alles tegen, persoonlijke verhalen, sport verhalen, raceverslagen, foto’s, sport tips, recepten & njah van alles dus haha! 🙂

Ohja mijn naam is Nadine 😉 Ik woon met mijn 2 honden en een schat van een partner in Hellevoetsluis. En wat ik voor werk doe lees je hier!

Welkom! Hopelijk inspireren al mijn (sport) avonturen jullie!

Veel lees plezier!

-x-

IMG_0704

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s