mijn eerste 100+ route!

18 graden, bijna geen wind, een super mooie nazomer dag in september. Ik had geen betere dag uit kunnen kiezen om mijn eerste 100+ te gaan fietsen.

Dat is toch wel een dingetje, zo’n rit boven de 100KM.

Het verst wat ik heb gefietst sinds ik in september 2018 mijn eerste racefiets kocht was 75KM. Stoute schoenen aangetrokken en mezelf uitgenodigd om met iemand een rit mee te fietsen die wat verder fiets dan ik! Het werd een route door Zeeland, hier koos ik bewust voor, ik hou van water en bruggen dus dan zit je in Zeeland wel goed! Wat een super gave ervaring, behalve het 200% genieten, de uitzichten, dorpjes, bootjes & oneindige bruggen is het ook echt gaaf om gewoon meer dan 6 uur op je zadel te zitten! We fietsen uiteindelijk dik 145KM!! 🙂 De laatste 35KM had ik het zwaar, niet de benen maar mijn nek en handen gingen zeer doen, mijn vingers sliepen zelfs toen ik thuis van de fiets afstapte! Naast dat is het uiteraard ook wel pijnlijk om zo lang in je zadel te zitten en word het ook echt wel een beetje schraal blijkt achteraf haha, maar dat mocht echt de pret niet drukken, ik zou het zo weer doen!!

Super fijn ook dat ik het qua voeding en drinken goed had ingeschat en geen honger en of dorst heb gehad onderweg. Ik hou me gewoon aan de regel; elk uur wat eten, en dat ging goed!

Zeeland wat ben je mooi, ik dacht heel even op vakantie te zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de route? Check hem dan even hier!

 xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s